Agregirani statistički podatci prema Solventnosti II

Podaci su objavljeni u skladu s Provedbenom uredbom Komisije (EU) br. 2015/2451 оd 2. prosinca 2015. o utvrđivanju provedbenih tehničkih standarda u vezi s predlošcima i strukturom za objavu određenih informacija nadzornih tijela u skladu s Direktivom 2009/138/EZ Europskog parlamenta i Vijeća te Delegiranom uredbom Komisije (EU) 2015/35 оd 10. listopada 2014. o dopuni Direktive 2009/138/EZ Europskog parlamenta i Vijeća o osnivanju i obavljanju djelatnosti osiguranja i reosiguranja (Solventnost II).

  1. PREDLOŽAK A ZA OBJAVU AGREGIRANIH STATISTIČKIH PODATAKA U VEZI S DRUŠTVIMA ZA OSIGURANJE I DRUŠTVIMA ZA REOSIGURANJE NADZIRANIMA NA TEMELJU DIREKTIVE 2009/138/EZ
  2. PREDLOŽAK B ZA OBJAVU AGREGIRANIH STATISTIČKIH PODATAKA U VEZI S GRUPAMA OSIGURATELJA NADZIRANIMA NA TEMELJU DIREKTIVE 2009/138/EZ
  3. PREDLOŽAK C ZA OBJAVU KVANTITATIVNIH AGREGIRANIH STATISTIČKIH PODATAKA O NADZORNOM TIJELU
  4. PREDLOŽAK D ZA OBJAVU KVALITATIVNIH AGREGIRANIH STATISTIČKIH PODATAKA O NADZORNOM TIJELU
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.