Više o nama

Posao u Hanfi, koja nadzire trećinu tržišta financijskih usluga, prilika je za obavljanje zanimljivih, kompleksnih i odgovornih poslova.

Hanfu odlikuje raznolika radna struktura, na što smo izrazito ponosni. Naše timove čine ekonomisti (50%), pravnici (30%), matematičari (10%) i zaposlenici drugih struka (10%).

Zbog toga što vjerujemo da su zaposlenici ključ uspjeha, poseban naglasak stavljamo na kontinuirano učenje i razvoj njihovih karijera kroz redovite stručne edukacije. Svake godine 70 – 80% zaposlenika Hanfe sudjeluje u barem jednom obliku stručnog usavršavanja, koje se planira na godišnjoj razini. U skladu s mogućnostima i potrebama osigurava se i financiranje poslijediplomskih stručnih studija.

Istražite sve o našim aktivnostima i pridružite nam se! 

Natječaji u tijeku

Svi natječaji

Studentske stipendije

Projekt stipendiranja pokrenuli smo kako bismo najboljim studentima pružili financijsku podršku tijekom studija, omogućili im upoznavanje s radom u Hanfi tijekom obavljanja studentske stručne prakse te potencijalno pružili mogućnost zapošljavanja na pripravničkoj poziciji nakon završetka studija.

O stipendiranju Natječaji u tijeku ISHOD NATJEČAJA 2022. ISHOD NATJEČAJA 2019.

Natječaj za
studentske radove

Pogledaj
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.