Pripravnici

U posljednjih pet godina zaposlili smo 27 pripravnika, a svima je po isteku pripravničkog staža ponuđeno zapošljavanje na neodređeno vrijeme.

Najviše su zapošljavani ekonomisti (63%), a zatim matematičari (19%) i pravnici (15%), u skladu s potrebama i postojećom strukturom zvanja zaposlenika. Od pripravnika koje smo zaposlili u posljednjih pet godina oko 70% njih je i dalje dio našeg tima.

Petini zaposlenika Hanfa je prvi poslodavac, odnosno svaki peti zaposlenik započeo je karijeru na pripravničkoj poziciji, a dio njih je kroz vrijeme napredovao do rukovoditeljskog radnog mjesta. Pripravnike, kao i druge zaposlenike, zapošljavamo na temelju javno objavljenih natječaja, a dio naših stipendista nakon završetka studija  zaposlen je na pripravničkim radnim mjestima.

Zapošljavanjem pripravnika kontinuirano pomlađujemo kadrovsku strukturu na što smo izuzetno ponosni. Mlađe generacije donose u naše radno okruženje nova znanja s obzirom na nove trendove i tehnologije rada, kao i svježu energiju. 

Započinjanje karijere u Hanfi kao poslodavcu prvog izbora za mladog zaposlenika predstavlja priliku za stjecanje širokog opsega znanja iz područja nebankarskih financijskih usluga i stjecanje globalne slike o ukupnom financijskom tržištu.

Pripravnički staž traje do 12 mjeseci. Mentor planira program pripravničkog staža, prenosi znanja u suradnji s drugim kolegama, nadzire proces osposobljavanja i pruža povratne informacije.

Sve novozaposlene osobe, pa tako i pripravnici, uključuju se u različite oblike stručnog usavršavanja, u skladu s potrebama radnog mjesta i trenutačnim kompetencijama.

 
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.