17.06.2024.

Online predavanje: Psihologija i ulaganje: Znanost iza emocija i financijskih odluka

Novo edukativno online predavanje održat će se 17. lipnja 2024.

U novom edukativnom online predavanju za javnost ostajemo kod bihevioralnih financija i psiholoških tema upravljanja novcem. Svi zainteresirani tako će 17. lipnja 2024. s početkom u 10 sati moći prisustvovati predavanju pod nazivom „Psihologija i ulaganje: Znanost iza emocija i financijskih odluka”.

Tom prilikom bit će riječi o psihologiji investiranja i tome zašto je ona važna. Bit će govora o tome kako emocije utječu na izbor i donošenje odluka o ulaganju te o kognitivnim pristranostima u tom procesu.

Za prisustvovanje ovom besplatnom predavanju dovoljno je poslati prijavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr. Nakon prijave zainteresirani će dobiti odgovor s uputom za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.