20.09.2023.

Poziv zainteresiranoj javnosti u vezi s održavanjem obrazovnog programa

iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava - studeni 2023.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) poziva zainteresiranu javnost na iskazivanje interesa u vezi s organiziranjem obrazovnog programa iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava. 

Svi koji su zainteresirani za pohađanje obrazovnog programa i ispunjavaju uvjete koji su propisani za pristupanje obrazovnom programu i ispitima mogu se javiti na adresu elektroničke pošte: ispiti@hanfa.hr, najkasnije do 3. listopada 2023. godine. 

Obrazovni program će se održati početkom studenoga 2023. godine. 

Po isteku roka za iskazivanje interesa naknadno će se obavijestiti zainteresirana javnost o terminima i važnim informacijama u vezi s provođenjem obrazovnog programa.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.