Sjednica 26.

04.06.2009.

Dana 04. lipnja 2009. održana je 26. sjednica Upravnog vijeća Hanfe na kojoj su donesene sljedeće odluke:

Rješenje kojim se Allianz ZB d.o.o. društvu za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima, Zagreb, Ivana Lučića 2A, produžava se rok na 12 (dvanaest) mjeseci za usklađivanje aktivnosti ulaganja imovine; AZ Profit dobrovoljnog mirovinskog fonda u dionice izdavatelja Petrokemija d.d. sa zakonskim odredbama, koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 07. studenog 2008., te u dionice izdavatelja Belišće d.d. sa zakonskim odredbama, a koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 20. studenog 2008.; AZ Dalekovod zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda u dionice izdavatelja Petrokemija d.d. sa zakonskim odredbama, koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 07. studenog 2008., te u dionice izdavatelja Belišće d.d. sa zakonskim odredbama, a koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 20. studenog 2008.; AZ HKZP zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda u dionice izdavatelja Petrokemija d.d. sa zakonskim odredbama, koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 07. studenog 2008., te u dionice izdavatelja Belišće d.d. sa zakonskim odredbama, a koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 20. studenog 2008.; AZ VIP zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda u dionice izdavatelja Petrokemija d.d. sa zakonskim odredbama, koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 07. studenog 2008., te u dionice izdavatelja Belišće d.d. sa zakonskim odredbama, a koji rok teče od dana povrede odredbi odnosno od dana 20. studenog 2008
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.