27.10.2023.

Prijevare na financijskom i kriptotržištu

Predavanje za osobe treće životne dobi

Hanfa u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb obilježava Međunarodni tjedan svjesnosti o prijevarama.

Predavanje na temu "Prijevare na financijskom i kriptotržištu" predviđeno za osobe treće životne dobi možete popratiti uživo 9.  studenoga 2023. od 13:00 do 14:00 u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb (Ulica grada Vukovara 68, učionica PVZ-P3).

Na predavanju ćete saznati kako su se razvijale financijske prijevare tijekom povijesti te kako one izgledaju danas, u digitalnom okruženju.

Također, istaknut će se najčešći znakovi koji upućuju na to da je riječ o financijskoj prijevari te kome se možete obratiti ako posumnjate na financijsku ili kriptoprijevaru. Osim toga, naučit ćete kako prepoznati jeste li bili žrtvom takve prijevare.

Pozivamo sve osobe treće životne dobi da se odazovu na predavanje. Ulaz je slobodan!

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.