02.05.2024.

Online predavanje: „Psihologija upravljanja novcem: Razumijevanje novčane osobnosti“

Novo edukativno online predavanje za javnost naziva „Psihologija upravljanja novcem: Razumijevanje novčane osobnosti“ održat će se 15. svibnja 2024. s početkom u 10 sati. Tom će se prilikom govoriti o psihologiji upravljanja novcem te stavovima, uvjerenjima i ponašanjima koje svatko od nas ima naspram novca. Pritom ćemo govoriti o četiri tipa osobnosti, a prepoznavanje i razumijevanje onoga kojem sami pripadamo može nam pružiti vrijedan uvid u naše financijsko odlučivanje.

Ako ste zainteresirani za bolje upoznavanje sebe u kontekstu upravljanja financijama, prijavite se za ovo online predavanje. Prisustvovanje je besplatno, uz prethodnu najavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr. Nakon prijave zainteresirani će na svoj e-mail dobiti uputu za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.