24.05.2024.

Registar ovlaštenih zastupnika u osiguranju, brokera u osiguranju i/ili reosiguranju i sporednih posrednika – pokretanje promjene statusa posrednicima

Obavještavamo posrednike upisane u Registar ovlaštenih zastupnika u osiguranju, brokera u osiguranju i/ili reosiguranju i sporednih posrednika (dalje: Registar) da je 24. svibnja 2024. započela promjena statusa posrednicima na temelju provjere ispunjavanja uvjeta stručnosti (kontinuirane edukacije).

Unatoč privremenoj obustavi promjene statusa svi posrednici bili su dužni voditi brigu o ispunjavanju uvjeta stručnosti u propisanom roku te se ponovnim pokretanjem aplikacije za provjeru ispunjavanja navedenog uvjeta provjera ponovno provodi s danom i mjesecom njihova prvog upisa u Registar. U skladu s time, a ovisno o rezultatu provjere, provodi se eventualna promjena statusa.

O svakom pogrešnom podatku u Registru molimo da nas obavijestite na adresu distribucija.osiguranja@hanfa.hr.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.