Mjesečni pregled sektora financijskih usluga

Odabrani pokazatelji sektora financijskih usluga grafički se prikazuju u formi standardnog prezentacijskog formata. Prikaz obuhvaća mirovinske i investicijske fondove, osiguravajuća društva, tržište kapitala i investicijska društva, leasing i faktoring društva te mirovinsko osiguravajuće društvo. Podaci se ažuriraju na mjesečnoj razini s najnovijim dostupnim podacima.

 

 

 

Pregled tržišta - svibanj 2024.
SPF SVIBANJ 2024
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.