Započeo novi ciklus obrazovnog programa Hanfe

Objavljeno: 9. siječnja 2020.

Ovoga tjedna započelo je održavanje obrazovnog programa Hanfe, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, za sve one koji žele steći znanja i kvalifikacije za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, za brokerske poslove i investicijsko savjetovanje ili planiraju u budućnosti postati ovlašteni upravitelj mirovinskog fonda ili steći kvalifikacije za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom.

Osim tema specifičnih za točno određenja zvanja, polaznici će naučiti više o temama koje su važne za sve polaznike, poput korporativnih financija, važećeg regulatornog okvira za platni promet, sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, osnovama osiguranja, novom Kodeksu korporativnog upravljanja, pravilima Zagrebačke burze, etičkim standardima u financijskoj industriji i brojnim drugim temama.

Predavanja se održavaju svakodnevno, od 7. do 17. siječnja 2020., s početkom od 15 sati, a ispitni rok za sve one koji odluče polagati ispit planiran je za prvu polovicu veljače. Ovo je drugi ciklus obrazovnog programa Hanfe održan prema novom programu, ažuriranom nakon usvojenih zakonskih promjena koje reguliraju navedenu problematiku.