Sjednica Upravnog vijeća Hanfe: Odobreno objavljivanje ponude za preuzimanje društva LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d.

Objavljeno: 4. listopada 2019.

Upravno vijeće Hanfe na današnjoj je sjednici donijelo rješenje kojim se društvu GITONE Adriatic d.o.o. iz Zagreba odobrava objavljivanje ponude za preuzimanje društva LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d., Opatija.

Obveza objavljivanja ponude za preuzimanje nastala je za Ponuditelja i osobe koje s njim djeluju zajednički 11. srpnja 2019., stjecanjem 163.249 redovnih dionica LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d., što je predstavljalo 53,94 posto udjela u temeljnom kapitalu, odnosno 53,94 posto dionica s pravom glasa.

Na dan nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje temeljni kapital kompanije iznosio je 696.074.300 kuna te je bio podijeljen na 302.641 redovnu dionicu koje glase na ime, pojedinačnog nominalnog iznosa 2.300 kuna.

Uz navedenu odluku, na današnjoj sjednici Upravnog vijeća donesena su još dva rješenja i to ono kojim se Leli Bošnjak, osnivačici obrta AZ ADORA, OBRT ZA ZASTUPANJE U OSIGURANJU i Vedrani Livaji, osnivačici obrta za zastupanje u osiguranju For you, daju dozvole za obavljanje poslova distribucije osiguranja.

Detaljne objave i rješenja s 38. sjednice Upravnog vijeća Hanfe možete pronaći ovdje.