Sjednica Upravnog vijeća Hanfe: Krešimiru Jušinskom novi mandat u Falcon brokerima

Objavljeno: 12. veljače 2020.

Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) na 6. ovogodišnjoj sjednici donijelo je rješenje kojim se daje suglasnost Krešimiru Jušinskom za novi mandat u trajanju od pet godina u upravi društva FALCON BROKERI d.o.o. za investicijske usluge iz Zagreba. Istom društvu izdano je i rješenje kojim se utvrđuje da je društvo postupilo po ranije izdanim nadzornim mjerama i nalozima Hanfe te da su otklonjene utvrđene nepravilnosti.

Uz to, na današnjoj sjednici izdana su i četiri rješenja kojima se daje dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja i reosiguranja i to: preddruštvu BUDI SIGURAN d.o.o. iz Splita, Tomislavu Periću iz Zagreba, osnivaču obrta CO 1112-TP, Damiru Omanoviću iz Sesvetskog Kraljevca, osnivaču obrta CO DAST i Ivanu Matkoviću iz Zagreba, osnivaču obrta CROMAT.

Istodobno izdana su i dva rješenja kojima je prestala važiti dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranja i to Vesni Cingesar iz Varaždina, vlasnici obrta ME-CINGESAR te Željku Radaku iz Splita, osnivaču obrta Certus Plus.

Detaljne objave sa 6. ovogodišnje sjednice Upravnog vijeća Hanfe možete pročitati ovdje.