Održana tri edukativna predavanja Hanfe tijekom studenoga

Objavljeno: 28. studenoga 2019.

Dvadesetak studenata zagrebačkog Pravnog fakulteta u sklopu Jean Monnet modula: „Financijska tržišta i regulacija u EU“, pod vodstvom profesorice Ivane Bajakić bilo je u edukativnom posjetu Hanfi, 27. studenoga 2019. Studenti su se na licu mjesta mogli pobliže upoznati s djelokrugom i nadležnostima Hanfe, sustavom financijskog nadzora u Europskoj uniji, međunarodnoj suradnji u području financijskih nebankarskih usluga i drugom. Bio je to nastavak uspješne suradnje uspostavljene prošle godine.

Tijekom studenoga predstavnik Hanfe održao je i edukativno predavanje na zagrebačkom Veleučilištu Vern te je studente upoznao s djelokrugom i nadležnostima Hanfe.

Zbog razvoja tehnologije sve su više potrebna nova znanja i vještine pa je predstavnik Hanfe održao predavanje „Financijska pismenost u doba digitalizacije“ u sklopu konferencije „Potrošači digitalnog doba“, koju je 25. studenoga 2019. u Splitu organizirala udruga Dalmatinski potrošač.

Navedena predavanja odslušalo je nešto manje od stotinu sudionika, a sve je to samo dio ukupnih edukativnih aktivnosti koje Hanfa provodi.

Studenti Pravnog fakulteta iz Zagreba