; HANFA - Mirovinski fondovi tema edukativnog online predavanja 15. prosinca
15.11.2021.

Mirovinski fondovi tema edukativnog online predavanja 15. prosinca

Objavljeno 15. studenoga 2021.

Nova tema u započetom serijalu edukativnih online predavanja Hanfe bit će mirovinska štednja – drugi i treći mirovinski stup. Predavanje će se održati 15. prosinca 2021., s početkom u 10 sati te je otvoreno za sve zainteresirane.

Prisustvovati se može online, uz prethodnu prijavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr nakon čega će na vašu e-mail adresu biti poslana uputa za praćenje predavanja.

Na predavanju će vas stručnjaci Hanfe upoznati s mirovinskim sustavom u Republici Hrvatskoj, razlikama i prinosima različitih kategorija mirovinskih fondova, isplatama mirovina, dobrovoljnoj mirovinskoj štednji i drugim informacijama iz područja mirovinske štednje.

To je treće po redu u edukativnom serijalu predavanja koja se održavaju 15. dana u mjesecu, a obuhvaćaju neku od financijskih tema iz djelokruga i nadležnosti rada Hanfe.

 

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.