Obavijest o održavanju ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja u srpnju 2020. uz primjenu mjera i preporuka za zaštitu od koronavirusa

Objavljeno 8. srpnja 2020.

Drugi (II.) ispitni rok u 2020. godini za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja u srpnju 2020. održat će se

14., 15. i 16. srpnja 2020. u RRIF Visokoj školi za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb.

Pravo pristupa ispitu imaju sljedeći kandidati, i to u terminima kako slijedi:

Na ispit je potrebno doći 10 minuta prije termina održavanja ispita radi registracije.

VAŽNE NAPOMENE!!!

Ispit će se održati uz primjenu mjera zaštite od koronavirusa u skladu s uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Svim će kandidatima prije ispita biti izmjerena temperatura. Kandidati s temperaturom od 37,2 °C, ili više neće moći pristupiti ispitu.

Na ulazu i unutar zgrade, kao i za vrijeme trajanja ispita za sve sudionike obvezna je upotreba zaštitnih maski, a na samom ulazu u dvoranu bit će osigurano sredstvo za dezinfekciju ruku.

Prilikom ulaska u zgradu, čekanja na red za registraciju te ulaska u prostoriju gdje se ispit održava, obvezno je držati razmak od najmanje 1,5 metra. Prilikom pisanja ispita kandidati će u dvorani biti raspoređeni tako da se poštuje preporučeni razmak. Također, napominjemo da će prozori biti otvoreni tijekom cijelog dana, a klima-uređaji neće raditi zbog otvorenih prozora.

Molimo da ne ulazite u zgradu prije predviđenog termina te da se nakon izlaska iz dvorane i predaje ispita ne zadržavate u hodniku, stubištu i pred samim ulazom u zgradu.

Povrat naknade: U skladu s člankom 3. stavkom 9. Pravilnika o vrsti i visini naknada Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Narodne novine, br. 26/19), u slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti provjeri stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja, potrebno je da o tome pisano obavijesti Hanfu najkasnije dva radna dana prije održavanja provjere stručnih znanja te će se u tom slučaju iznos uplaćene naknade propisane navedenim Pravilnikom o vrsti i visini naknada Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga vratiti uplatitelju.