Obavijesti

Nova adresa Hanfe i novo uredovno vrijeme Pisarnice

Vijest objavljena: 7.11.2018.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga od 5. studenog 2018. godine posluje na novoj adresi: Franje Račkog 6, Zagreb.

Pisarnica će za rad sa strankama biti otvorena od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 14 sati.

 

 

18.10.2018.

Obavijest o savjetovanjima sa zainteresiranom javnošću u vezi s pravilnicima koji se odnose na dostavu propisanih informacija Hanfi i u SRPI te na financijsko izvještavanje izdavatelja

Nastavno na stupanje na snagu novog Zakona o tržištu kapitala (NN, br. 65/18; dalje: ZTK), Hanfa je dužna donijeti određene pravilnike kojima se dodatno uređuju pojedina područja. Jedno od tih područja je i transparentnost izdavatelja. S tim u vezi, obavještavamo vas da je Hanfa pripremila set pravilnika koji se odnose na dostavu propisanih informacija Hanfi i u SRPI te na financijsko izvještavanje izdavatelja, a o čemu vam detaljnije informacije dajemo u nastavku.

Pročitaj više...

01.10.2018.

ESMA produžuje zabranu trgovanja ugovorima za razlike

Europsko nadzorno tijelo za vrijednosne papire i tržišta kapitala (ESMA) odlučilo je produžiti zabranu trgovanja, distribucije i prodaje ugovora za razlike (CFD-ova) malim ulagateljima (na snazi od 1. kolovoza 2018.) na još tri mjeseca s početkom od 1. studenoga 2018.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti