; HANFA - Obavijest o savjetovanju sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom Pravilnika o vrsti i visini naknada Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga
31.01.2019.

Obavijest o savjetovanju sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom Pravilnika o vrsti i visini naknada Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga

Vijest objavljena: 31.1.2019.

Hanfa je otvorila savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom Pravilnika o vrsti i visini naknada Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću će trajati u razdoblju od 31. siječnja do 1. ožujka 2019. godine.

Zainteresirana javnost svoje primjedbe i prijedloge na predloženi tekst pravilnika može uputiti putem e-Savjetovanja, središnjeg portala za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.