08.04.2024.

Online predavanje: ulaganje u investicijske fondove s naglaskom na održivost

Povodom obilježavanja Svjetskog dana investicijskih fondova 19. travnja i Dana planeta Zemlje 22. travnja, novo edukativno predavanje bit će posvećeno temi „zelenih“ investicijskih fondova.

Ulaganje u investicijske fondove čija ulagačka politika uzima u obzir okolišne, društvene i upravljačke (tzv. ESG) faktore postaje sve zanimljivije. Više o toj temi možete saznati u edukativnom online predavanju za javnost koje će se održati 19. travnja 2024. s početkom u 10 sati.

Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranima, a prisustvovanje je besplatno, uz prethodnu najavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr. Nakon prijave zainteresiranima će na e-adresu biti poslana uputa za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.