02.11.2023.

Online predavanje: Međunarodni tjedan svjesnosti o prijevarama

Kako su se razvijale financijske prijevare tijekom povijesti, koji vrste prijevara postoje, kako ih prepoznati i kome se onda obratiti? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja ćete moći saznati na online predavanju povodom međunarodnog tjedna svjesnosti o prijevarama u ponedjeljak 13. studenoga 2023. u 10 sati.

Prisustvovanje je besplatno uz prethodnu najavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr, nakon čega će na vašu e-mail adresu biti poslana uputa za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.