Obavijesti

Obavijest o održavanju prvog ispitnog roka za provjeru znanja u području tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava – 16. prosinca 2019.

Objavljeno: 12. studenoga 2019.

Prvi ispitni rok ispitnoga razdoblja za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove i investicijsko savjetovanje te ispita za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom, koje se sastoji od dva ispitna roka, održat će se u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. u prostorijama RRiF Visoke škole za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb, s početkom u 9.00 sati.

 Rok za prijave za pristupanje ispitu naveden u Obavijesti u vezi s održavanjem obrazovnog programa i ispita za provjeru znanja u području tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava, objavljenoj 5. studenoga 2019., zbog operativnih i organizacijskih razloga te zahtjeva tržišta produljuje se do srijede, 20. studenoga 2019.

 U razmatranje će se uzeti samo oni zahtjevi koji se fizički dostave ili zaprime u Hanfu (Ulica Franje Račkoga 6, Zagreb) s ostalom potrebnom dokumentacijom, bez obzira na način dostave, zaključno s danom 20. studenoga 2019. u 11 sati.

 Kandidati će se prilikom pristupanja polaganju ispita morati identificirati dokumentom s fotografijom zbog čega je potrebno doći najkasnije do 8.45 sati.

Ispit se piše neizbrisivom olovkom te je dopuštena upotreba kalkulatora.

Za vrijeme trajanja ispita nije dopušteno korištenje literature, tablet-uređaja, mobilnih telefona, pametnih telefona i sl., niti na bilo koji način ometati održavanje ispita.

 Ispit će trajati:

  • za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama: 1 sat
  • za ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova: 2 sata i 30 minuta
  • za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom: 2 sata i 30 minuta
  • za brokerske poslove: 2 sata
  • za investicijsko savjetovanje: 2 sata i 30 minuta

Da bi položio ispit kandidat mora ostvariti najmanje 60 posto točnih odgovora.

Ujedno napominjemo kako će se drugi ispitni rok ovoga ispitnog razdoblja održati u drugoj polovici siječnja 2020. godine, o čemu će Hanfa na svojim mrežnim stranicama pravodobno detaljnije obavijestiti zainteresiranu javnost.

Za sve dodatne informacije i objašnjenja, molimo obratite se na kontakt:

Maša Perleta

01/6173-219

masa.perleta@hanfa.hr

05.11.2019.

Obavijest u vezi s održavanjem obrazovnog programa i ispita za provjeru znanja u području tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava

Hanfa obavještava kako će se jedinstveni obrazovni program za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove i investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom, organizirati od 13. do 25.  studenoga 2019., a ispit za provjeru znanja u prosincu 2019. godine, a točan datum ćemo naknadno objaviti na Hanfinim stranicama.

Pročitaj više...

23.04.2019.

Obavijest o održavanju ispitnih rokova za brokere, investicijske savjetnike, ovlaštene upravitelje mirovinskih fondova i ovlaštene upravitelje mirovinskih osiguravajućih društava

Zbog nedavnih zakonskih promjena a time i značajnih promjena podzakonske regulative čija je izrada u tijeku, održavanje ispitnih rokova za brokere, investicijske savjetnike, ovlaštene upravitelje mirovinskih fondova i ovlaštene upravitelje mirovinskih osiguravajućih društava pomiče se na treći kvartal 2019. godine.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti