Obavijesti

Obavijest o terminu održavanja ispitnog roka u mjesecu srpnju 2020. za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja

Objavljeno: 09. lipnja 2020.

Zbog iskazanog izuzetno velikog interesa za pristupanje provjeri stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja i zbog nemogućnosti priprema za održavanje redovno planiranog roka u mjesecu lipnju 2020. uslijed okolnosti izazvanih koronavirusom, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) donijela je odluku o održavanju ispitnog roka za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja koji će se održati u mjesecu srpnju 2020.

Ispit će se održati 14., 15., 16. i 17. srpnja 2020. godine, ovisno o broju prijavljenih kandidata, u RRIF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb, uz obvezu pridržavanja svih preporučenih mjera Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

U razmatranje će se uzeti samo uredne prijave zaprimljene u Hanfi, Franje Račkog 6, Zagreb,  zaključno s danom 24. lipnja 2020. godine. Prijave se mogu dostaviti poštom preporučeno ili osobnom dostavom u pisarnicu Hanfe (radno vrijeme pisarnice za stranke je od 9-14 sati).

Napominjemo da je sljedeći redovni ispitni rok za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja planiran za  5., 6. i 7. listopada 2020. godine,  o čemu će Hanfa, zajedno s rokom za dostavu prijava, pravovremeno objaviti obavijest na svojoj mrežnoj stranici.

Obrazac za prijavu ispita, popis literature te informacija o naknadi koja se plaća za pristupanje ispitu nalaze se pod rubrikom: Licenciranje/Ispiti/Distribucija u osiguranju i/ili reosiguranju.

13.01.2020.

Obavijest o terminu održavanja ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja u veljači 2020.

Prvi (I) ispitni rok u 2020. godini za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja, održat će se 17., 18. i 19. veljače 2020. godine, ovisno o broju prijavljenih kandidata, u RRIF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti