Obavijesti

Obavijest o odgodi održavanja ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja u travnju 2020.

Objavljeno: 11. ožujka 2020.

Zbog aktualne i promjenjive epidemiološke situacije u vezi s pojavom koronavirusa (COVID-19), u svrhu djelotvorne prevencije i smanjivanja rizika potencijalnog prijenosa, obavještavamo vas da Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (dalje u tekstu: Hanfa) odgađa do daljnjega Drugi (II.) ispitni rok u 2020. godini za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja, koji se trebao održati 6., 7. i 8. travnja 2020. godine, ovisno o broju prijavljenih kandidata, u RRIF Visokoj školi za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb.

O novom terminu drugog (II.) ispitnog roka Hanfa će donijeti odluku ovisno o razvoju situacije te pravovremeno objaviti obavijest na svojoj mrežnoj stranici.

Prijave kandidata za pristupanje drugom (II.) ispitnom roku koje su već zaprimljene evidentirat će se kao prijave za prvi sljedeći ispitni rok, ili kandidati mogu zatražiti povrat uplaćene naknade putem obrasca Zahtjeva za povrat uplaćene naknade ovdje, u kojem slučaju su prilikom sljedeće prijave dužni ponovno dostaviti obrazac prijave i dokaz o uplati naknade.

13.01.2020.

Obavijest o terminu održavanja ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja u veljači 2020.

Prvi (I) ispitni rok u 2020. godini za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja, održat će se 17., 18. i 19. veljače 2020. godine, ovisno o broju prijavljenih kandidata, u RRIF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb.

Pročitaj više...

12.12.2019.

Obavijest o rezultatima četvrtog (IV) ispitnog roka u 2019. za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja održanog u prosincu 2019.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavljuje rezultate četvrtog (IV) ispitnog roka za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja, održanog 2., 3. i 4. prosinca 2019., kako slijedi:

Pročitaj više...

Ostale obavijesti