Zapošljavanje

Obavijest o ishodu natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu recepcionist, Direkcija za opće i administrativne poslove, Ured glavnog tajnika, objavljenog 25. listopada 2018.

Na temelju natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu recepcionista, Direkcija za opće i administrativne poslove (prije: Odjel za opće i administrativne poslove), Ured glavnog tajnika, prema pozivu objavljenom na internetskom portalu Moj Posao 25. listopada 2018. zapošljava se Krešimir Kukec (srednja stručna sprema).

03.12.2018.

Obavijest o ishodu natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu referenta u pisarnici, Direkcija za opće i administrativne poslove, Ured glavnog tajnika, objavljenog 15. listopada 2018.

Na temelju natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu referenta u pisarnici, Direkcija za opće i administrativne poslove (prije: Odjel za opće i administrativne poslove), Ured glavnog tajnika, prema pozivu objavljenom na internetskom portalu Moj Posao 15. listopada 2018. zapošljava se Spomenka Sambolec (srednja stručna sprema).

Pročitaj više...

Ostale obavijesti