Zapošljavanje

Obavijest o ishodu natječaja za zapošljavanje na poslovima supervizora / supervizora specijalista u Direkciji za superviziju osiguranja u Sektoru za superviziju osiguranja, leasinga i faktoringa objavljenog 7. veljače 2019.

Vijest objavljena: 19.4.2019.

Na temelju natječaja za zapošljavanje na poslovima supervizora / supervizora specijalista u Direkciji za superviziju osiguranja u Sektoru za superviziju osiguranja, leasinga i faktoringa objavljenog na internetskom portalu Moj Posao 7. veljače 2019. zapošljava se Iskra Kvaternjak, visoka stručna sprema.

02.04.2019.

Poziv kandidatima (m/ž) koji su zainteresirani za zaposlenje na poslovima Pripravnika u više organizacijskih jedinica

Hanfa objavljuje poziv kandidatima (m/ž) koji su zainteresirani za zaposlenje na poslovima Pripravnika u sljedećim organizacijskim jedinicama: Sektor za superviziju osiguranja, leasinga i faktoringa – 1 izvršitelj ekonomske, pravne ili matematičke struke, Sektor za superviziju tržišta kapitala – 1 izvršitelja ekonomske, pravne ili matematičke struke, Sektor za superviziju fondova i investicijskih društava – 1 izvršitelj ekonomske, pravne ili matematičke struke, Sektor za harmonizaciju propisa i međunarodnu suradnju – 1 izvršitelja ekonomske, pravne ili matematičke struke, Ured za licenciranje – 1 izvršitelj pravne struke, Ured za sudske postupke – 1 izvršitelj pravne struke

Pročitaj više...

25.03.2019.

Poziv kandidatima (m/ž) koji su zainteresirani za zaposlenje na određeno vrijeme kao zamjena za zaposlenicu za vrijeme korištenja prava na rodiljni i roditeljski dopust u Uredu za sudske postupke na poslovima Stručnog suradnika

Hanfa objavljuje poziv kandidatima (m/ž) koji su zainteresirani za zaposlenje na određeno vrijeme kao zamjena za zaposlenicu za vrijeme korištenja prava na rodiljni i roditeljski dopust u Uredu za sudske postupke na poslovima Stručnog suradnika.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti