Obavijesti

Obavijest o neodržavanju ispita za provjeru stručnih znanja za dobivanje ovlaštenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju, odnosno posredovanja u osiguranju i reosiguranju do kraja 2018.

Vijest objavljena: 21.11.2018.

Obavještavamo Vas da do kraja 2018. godine neće biti organiziran ispitni rok za provjeru stručnih znanja za dobivanje ovlaštenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju, odnosno posredovanja u osiguranju i reosiguranju.

Obavijest o terminu sljedećeg ispitnog roka objavit ćemo na službenoj stranici HANFA-e najkasnije 35 dana prije termina ispita.

Također, na  web stranicama HANFA-e objavit ćemo i ažurirati sve promjene zakonske i podzakonske regulative kao i potrebne obrasce.

06.08.2018.

Obavijest o terminu održavanja ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju, odnosno obavljanja poslova posredovanja u osiguranju i reosiguranju u rujnu 2018.

Peti (V) ispitni rok u 2018. godini za provjeru stručnih znanja za dobivanje ovlaštenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju, odnosno posredovanja u osiguranju i reosiguranju, održat će se 24. rujna 2018. te u slučaju većeg broja prijavljenih kandidata i 26. rujna 2018. godine, u Hotelu International Zagreb, Miramarska 24.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti