Tekuće aktivnosti Hanfe

Poziv na suradnju u provođenju edukativnih aktivnosti

Vijest objavljena: 2.1.2019.

Hanfa već nekoliko godina provodi razne aktivnosti povezane s financijskim opismenjavanjem šire javnosti i ciljanih skupina putem različitih modela suradnje.

S namjerom planiranja aktivnosti, optimalnog raspoređivanja resursa i efikasnog provođenja dijela svojih edukativnih aktivnosti, Hanfa ovim putem upućuje poziv zainteresiranim obrazovnim ustanovama i udrugama koje djeluju pri obrazovnim ustanovama (srednje škole, veleučilišta i učilišta, sveučilišta, fakulteti, studentske udruge itd.) te drugim zainteresiranim dionicima (primjerice udruge za zaštitu potrošača, udruge za pravno savjetovanje, udruge koje se bave financijskom pismenošću i informiranjem potrošača itd.) za dostavu prijedloga uspostave odnosno nastavka održavanja suradnje.

Suradnja se odnosi na održavanje edukacija o temama iz nadležnosti Hanfe s naglaskom na financijsku pismenost općenito, aktivnosti Hanfe u vezi s funkcioniranjem financijskih tržišta i upoznavanjem s rizicima na tržištima, mogućnost suradnje pri izradi edukativnih materijala i drugo.

Molimo zainteresirane da dostave svoj pisani prijedlog za suradnju u kojem će navesti:

  • cilj kojeg namjeravaju postići realizacijom suradnje s Hanfom
  • očekivane aktivnosti podnositelja prijedloga i Hanfe tijekom suradnje
  • vremenski okvir očekivane suradnje
  • popis eventualnih drugih dionika tijekom suradnje
  • lokaciju i način ostvarenja suradnje
  • sve druge podatke relevantne  za suradnju.

Interes za suradnju dostavlja se Hanfi do 15. veljače 2019. (Franje Račkoga 6, 10000 Zagreb ili adresa elektroničke pošte: edukacija@hanfa.hr). Dodatne informacije mogu se dobiti kontaktiranjem preko navedene adrese elektronske pošte ili na telefon 01/6173-493.

Hanfa će odabir potencijalnih projekata zasnivati na raspoloživim resursima u skladu sa strategijom i planovima u vezi s edukativnim aktivnostima, o čemu će svi dionici biti pravovremeno obavješteni.

22.10.2018.

Sklopljen je Sporazum o suradnji na unaprjeđenju financijske pismenosti potrošača u Republici Hrvatskoj

Ministarstvo financija, koordinator aktivnosti na području financijske pismenosti potrošača, iniciralo je sklapanje Sporazuma o suradnji na unaprjeđenju financijske pismenosti potrošača u Republici Hrvatskoj. Sporazumu je pristupilo još 15 institucija, odnosno predstavnici javnopravnih tijela, nevladinih organizacija i financijskih institucija. Svi potpisnici kontinuirano poduzimaju aktivnosti s ciljem financijskog opismenjavanja potrošača.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti