Termini obrazovnog programa i ispita

1. Obrazovni program

Obrazovni program održat će se u razdoblju od 5. do 20. veljače 2018.

Razdoblje zaprimanja prijava traje od 5. do 26. siječnja 2018. do 10 sati.

2. Ispiti za investicijskog savjetnika

Prvi ispitni rok rok za investicijskog savjetnika održat će se 10. ožujka 2018.

Razdoblje zaprimanja prijava traje od 5. siječnja do 27. veljače 2018. do 10 sati.

Drugi ispitni rok za investicijskog savjetnika održat će se u rujnu 2018. te će Hanfa tijekom godine na svojoj internetskoj stranici objaviti datum održavanja ispita i obavijest o početku zaprimanju prijava za pristupanje drugom ispitnom roku.

3. Ispiti za brokera

Prvi ispitni rok za brokera održat će se 14. travnja 2018.

Razdoblje zaprimanja prijava traje od 5. siječnja do 6. travnja 2018. do 10 sati.

Drugi ispitni rok za brokera održat će se u listopadu 2018. te će Hanfa tijekom godine na svojoj internetskoj stranici objaviti datum održavanja ispita i obavijest o početku zaprimanju prijava za pristupanje drugom ispitnom roku.

4. Ispiti za ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova

Ispitni rokovi za ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova održat će se u svibnju i lipnju 2018. te će Hanfa tijekom godine na svojoj internetskoj stranici objaviti datume održavanja ispita i obavijest o početku zaprimanju prijava za pristupanje ispitnima.

5. Ispiti za ovlaštenog upravitelja mirovinskog osiguravajućeg društva

Ispitni rokovi za ovlaštenog upravitelja mirovinskog osiguravajućeg društva održat će se u studenom i prosincu 2018. te će Hanfa tijekom godine na svojoj internetskoj stranici objaviti datume održavanja ispita i obavijest o početku zaprimanju prijava za pristupanje ispitnima.


Navedeni datumi i termini podložni su promjenama i bit će točno definirani u naknadnim obavijestima na internetskim stranicama Hanfe.

Hanfa na svojoj internetskoj stranici objavljuje obavijesti u vezi s održavanjem obrazovnog programa i ispita. Sve objavljene obavijesti dostupne su ovdje.