Tekuće aktivnosti Hanfe

Studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa posjetili Hanfu

​Posjet studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa organiziran je u dvije grupe te predstavlja nastavak edukativnih aktivnosti Hanfe na temu financijske pismenosti. Tom prilikom studentima je prezentiran rad Hanfe s naglaskom na djelokrug i nadležnosti Hanfe te međunarodnu suradnju (poglavito članstvo u ESMA-i, EIOPA-i i ESRB-u). Također im je prezentirana tema povezana s područjem tržišta kapitala i to preuzimanje dioničkih društava.

09.05.2017.

Hanfa objavila brošuru o financijskoj pismenosti

S namjerom da jednostavnim i razumljivim jezikom široj javnosti objasni i približi važnost financijske  pismenosti, opiše ulogu i ovlasti nadzornog tijela te na jednom mjestu prikaže svoje dosadašnje aktivnosti na području financijskog  opismenjavanja, Hanfa je na svojim internetskim stranicama objavila edukativnu brošuru pod nazivom „Financijska pismenost“.

Pročitaj više...

29.03.2017.

Hanfa sudjelovala na okruglom stolu tijekom obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca

Svjetski i Europski tjedan novca koji se obilježava od 27. do 31. ožujka 2017. započeo je uvodnim događajem u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja održavanjem tradicionalnog okruglog stola (ove godine pod naslovom “Učimo upravljati novcem”) s ciljem informiranja šire javnosti o aktivnostima koje se u Hrvatskoj provode s ciljem poboljšanja razine financijske pismenosti.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti