Tekuće aktivnosti Hanfe

Poziv za suradnju u provođenju edukativnih aktivnosti

Hanfa već nekoliko godina provodi razne aktivnosti povezane s financijskim opismenjavanjem šire javnosti i ciljanih skupina putem različitih modela suradnje.

S namjerom planiranja aktivnosti, optimalnog raspoređivanja resursa i efikasnog provođenja dijela svojih edukativnih aktivnosti, Hanfa ovim putem upućuje poziv zainteresiranim obrazovnim ustanovama i udrugama koje djeluju pri obrazovnim ustanovama (srednje škole, veleučilišta i učilišta, sveučilišta, fakulteti, studentske udruge itd.) te drugim zainteresiranim dionicima (primjerice udruge za zaštitu potrošača, udruge za pravno savjetovanje, udruge koje se bave financijskom pismenošću i informiranjem potrošača itd.) za dostavu prijedloga uspostave odnosno nastavka održavanja suradnje.

Suradnja se odnosi na održavanje edukacija o temama iz nadležnosti Hanfe s naglaskom na financijsku pismenost općenito, aktivnosti Hanfe u vezi s funkcioniranjem financijskih tržišta i upoznavanjem s rizicima na tržištima, mogućnost suradnje pri izradi edukativnih materijala i drugo.

Molimo zainteresirane da dostave svoj pisani prijedlog za suradnju u kojem će navesti:

  • cilj kojeg namjeravaju postići realizacijom suradnje s Hanfom
  • očekivane aktivnosti podnositelja prijedloga i Hanfe tijekom suradnje
  • vremenski okvir očekivane suradnje
  • popis eventualnih drugih dionika tijekom suradnje
  • lokaciju i način ostvarenja suradnje
  • sve druge podatke relevantne  za suradnju.

Interes za suradnjom dostavlja se Hanfi do 16. veljače 2018. (Miramarska 24b, 10000 Zagreb ili adresa elektroničke pošte: edukacija@hanfa.hr). Dodatne informacije mogu se dobiti kontaktiranjem preko navedene adrese elektronske pošte ili na telefon 01/6173-448.

Hanfa će odabir potencijalnih projekata zasnivati na raspoloživim resursima u skladu sa strategijom i planovima u vezi s edukativnim aktivnostima, o čemu će svi dionici biti pravovremeno obavješteni.

09.05.2017.

Hanfa objavila brošuru o financijskoj pismenosti

S namjerom da jednostavnim i razumljivim jezikom široj javnosti objasni i približi važnost financijske  pismenosti, opiše ulogu i ovlasti nadzornog tijela te na jednom mjestu prikaže svoje dosadašnje aktivnosti na području financijskog  opismenjavanja, Hanfa je na svojim internetskim stranicama objavila edukativnu brošuru pod nazivom „Financijska pismenost“.

Pročitaj više...

29.03.2017.

Hanfa sudjelovala na okruglom stolu tijekom obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca

Svjetski i Europski tjedan novca koji se obilježava od 27. do 31. ožujka 2017. započeo je uvodnim događajem u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja održavanjem tradicionalnog okruglog stola (ove godine pod naslovom “Učimo upravljati novcem”) s ciljem informiranja šire javnosti o aktivnostima koje se u Hrvatskoj provode s ciljem poboljšanja razine financijske pismenosti.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti