Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Obavijest o završenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom većeg broja pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika s područja investicijskih i mirovinskih fondova

Završena su savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom većeg broja pravilnika (ukupno 54 pravilnika) na temelju trenutno važećeg Zakona o investicijskim fondovima s javnom ponudom, Zakona o alternativnim investicijskim fondovima, Zakona o obveznim mirovinskim fondovima i Zakona o dobrovoljnim mirovinskim fondovima. Savjetovanja su otvorena 3. i 6. ožujka 2017., a trajala su 30 dana.

Izvješća o provedenim savjetovanjima objavljena su putem e-Savjetovanja, središnjeg portala za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

07.03.2017.

Hanfa je 3. i 6. ožujka 2017.otvorila savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom većeg broja pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika s područja investicijskih i mirovinskih fondova

Hanfa je 3. i 6. ožujka 2017. otvorila savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u vezi s nacrtom većeg broja pravilnika (ukupno 54 pravilnika) na temelju trenutno važećeg Zakona o investicijskim fondovima s javnom ponudom, Zakona o alternativnim investicijskim fondovima, Zakona o obveznim mirovinskim fondovima i Zakona o dobrovoljnim mirovinskim fondovima.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti